top of page

Tableau lahenduste kvaliteedikontroll

Andmeanalüütika lahendused muutuvad organisatsioonides aina olulisemaks ning vaja on pidevalt tagada, et need keskkonnad toimiks korrektselt, andmed oleks värsked ja õiged ning ka jõudlus on hea. Kui uuendatud andmed Tableaus on ettevõttes igapäevasel otsuste langetamisel kriitilise tähtsusega, siis on vajalik olla pidevalt veendunud, et keskkond ka toimib vastavalt ootustele. Olgu lahendus nii töökindel kui tahes, me peame ikkagi kontrollima selle töökindlust ja toimimist. Saame seda ju teha iga päev käsitsi üle kontrollides, kuid parem on selliseid tegevusi siiski automatiseerida.


Korraldasime novembris 2021 ühe webinari, kus tutvustasime üht huvitavat lahendust, mis aitab automatiseerida Tableau lahenduste testimist: Wiisdom Ops.


Wiiisdon Ops võimaldab teostada:

  • regressiooniteste, nt pidev Tableau dashboardide kontrollimine, versiooniuuenduste või andmete väskenduse järgne kontroll, jpm.

  • funktsionaalsed teste, millega saad veenduda, et publitseeritud lahendused ikka toimivad jätkuvalt vastavalt ootustele ja kasutaja teekond toimib, jpm

  • jõudlusteste veendumaks, et lahendused toimivad jätkuvalt oodatud ajapiiride raames ja kiiresti, jpm.

Kogu testimine Wiiisdom Ops-iga on võimalik automatiseerida.

Sarnaselt Tableau-ga pakub ka Wiiisdom tasuta 14-päevast prooviperioodi, et veenduda kuidas lahendus täpselt töötab.


Webinari saab järele vaatata allolevalt lingilt. Kui soovid lahenduse kohta täpsemat infot, siis võta meiea julgesti ühendust.



Post: Blog2 Post
bottom of page